Apelsindoftande lax, sallad med ädelost och ugnsrostad potatis och morot

Gott, gott, gott till fredagens mys.

Pensla laxen och squashen med outspädd apelsinjuice som du kryddat med lite salt och olja. Grilla i ugnen i cirka 15 minuter.

Blanda sallad med kokta rödbetsbitar, avocade och ädelost. Häll lite vinägerdressing över.

Rosta potatis och morot med lite olja i ugnen. Servera kalaset med en sås på creme fraiche, vitlök och Herbamare. Smaklig måltid!

5 thoughts on “Apelsindoftande lax, sallad med ädelost och ugnsrostad potatis och morot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s