Couscous med grönsaker och ägg

När jag frågar min familj vad de vill ha till köttet eller fisken svara de ALLTID potatis. Och när jag frågar hur de vill ha potatisen, svarar den nästan alltid rostad. I dag skulle vi äta lax så okej tyckte jag, men jag gjorde couscous med grönsaker och ägg till mig. Jag kokade lite couscous, hackade spenat, gurka och morot och blandade i. På toppen ett hackat hårdkokt ägg. Gräddfil med vitlök och herbamare fick det bli till. Passade bra för vegetarianen.

 

 

 

De andra fick sina rostade potatis till den goda ugnsbakade laxen. Riktigt gott var omdömet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s